Een winkel vol 
leuke spullen

Blog over jouw marktkraam de Schrans

Wij krijgen zoveel positieve reacties in de winkel en op Facebook, waaronder deze van Tineke, die wij graag met jullie willen delen...

Lees hieronder haar blog over de ervaring met Jouw Marktkraam!

https://totaandemaanenterug.com/2016/06/30/mijn-ervaring-met-jouw-marktkraam/

 

Een hele tijd geleden opende het eerste ‘Jouw Marktkraam’ filiaal in Leeuwarden. Sinds die tijd ben ik enorm benieuwd naar deze winkel. Deze winkel staat vol met stellingen, je kan hier je eigen stelling/kraam huren, zij verkopen het voor jou en de opbrengst wordt aan het einde van de week op jouw rekening gestort. Ik heb er een kijkje genomen en heb natuurlijk ook zelf een kraam gehuurd. Helaas ben ik vergeten om foto`s van mijn eigen kraam te maken, maar  mijn ervaring wil ik wel graag met jullie delen. Bekijk hier of er ook een filiaal bij jou in de buurt zit.

Bij het huren van de kraam werd ik ontvangen door twee hele vriendelijke dames! Er werd een huurcontract voor mij opgesteld en een kraam gereserveerd. Op de eerste dag kwam ik bepakt en bezakt binnen om mijn kraam in te richten. Bij het huren van een kraam krijg je prijsstickers mee zodat je thuis alles rustig kunt uitzoeken en een prijsje kunt geven. Ook kledinghangers kun je hier lenen. Ik had vooral veel dameskleding en wat babykleren verzameld om te kunnen verkopen. Een gouden zet bleek achteraf, baby (en kinder) kleding is erg in trek. Jouw Marktkraam heeft een eigen app waarin je je inkomsten kunt bijhouden. Deze heb ik natuurlijk meteen gedownload en fanatiek bijgehouden. Na twee dagen had ik al zoveel verkocht dat ik besloot om de kraam met nog wat dingen aan te vullen. Hier werd ik door een van de medewerkers aangesproken, ze vertelde mij dat de prijzen wel iets omhoog konden en gaf nog wat tips.

Van een aantal items heb ik de prijs ietsjes verhoogd. Ik had al aardig wat verdiend en wilde graag van de spullen af. Op deze manier kon ik andere mensen blij maken met leuke koopjes. Voor blazers vroeg ik 2,50, kinderkleding ging weg voor 0,50 en jurkjes waren zo rond 2 euro. Wanneer je een kraam wil huren kun je dus wel iets meer vragen. Aan het einde van de week stond er 103 euro op de teller. Mocht ik over een tijdje weer wat spullen kwijt willen, huur ik zeker weer een kraam bij Jouw Marktkraam. Bij deze wil ik de dames van Jouw Marktkraam de Schrans (Leeuwarden) erg bedankten voor de goede service!